Proč vzniknul tento blog

Tento blog je důležitý pro nás pro všechny, abychom mohli všichni vyjádřit, jak máme naši Andrejku rádi a chceme ji i přes tu všechnu „beznaděj“ pomoci. Je to naše kamarádka, přítelkyně, pro někoho kolegyně, ale hlavně je to maminka dvou dětí, malého Adámka a Nikol, která je teď na to všechno sama. Má sice kolem sebe spoustu přátel, kteří se jí snaží pomoci, ale nemá vedle sebe toho nejdůležitějšího v životě každého dítěte …… svou mámu. Nechceme zde psát jen o emocích, chceme především poukázat na to, že člověk, kterého všichni známe, má děti, kteří potřebují zajistit do budoucna, neb nikdo z nás neví, jak vše dopadne….

Všichni se cítíme lépe v situacích, kterým rozumíme. Bohužel tomu, co se stalo s naší kamarádkou Andreou nerozumí nikdo z nás.

Jsou chvíle, kdy se potkáte s Bohem, ač nevypadá jako ten na kříži. Andrea se s ním určitě ve svém životě potkala nejednou, a i nyní dlouho spolu rozmlouvali, možná ještě rozmlouvají.

Proč tuto spletitou cestu musí podstoupit zrovna naše kamarádka, zůstává otázkou. Všichni se chceme z tohoto děsivého a zlého snu probudit, ale ona je to realita. Špatně se to člověku popisuje, ale člověk, který je na všechno sám a má jedno dítě dospívající a druhé v batolecím věku, to nemá zrovna jednoduché. A pod tímto tlakem došlo k oslabení imunity, která už s takovou nástrahou jakou meningokok je, nepočítala. Teď bojuje o život v nemocnici a my přátelé jsme to jediné, co jí zbylo. Bohužel realita je taková, že Andrea má hypotéku, která každý měsíc požírá stav jejího účtu. Jako samoživitelka na mateřské dovolené, t.č. ve stavu v jakém je, je nanejvýš nutné, abychom ji materiálně pomohli, protože jinak o ten byt, na který hypotéka je, přijde a až se probudí, tak ….. V tomto případě se domníváme, že situace naší kamarádky, je natolik vážná, že se bez cizí pomoci neobejde.

Chtěli bychom touto cestou požádat všechny, ať už kamarády a přátele nebo prostě jen lidi, kterým není její osud lhostejný. Děkujeme



neděle 9. ledna 2011

Aktuální informace II.

Všem přátelům a známým přejeme do nového roku 2011 vše nejlepší a hlavně hodně zdraví a ještě jednou děkujeme za podporu a také prostřednictvím nás děkuje Vám všem Andrea.
Protože nás Andrea požádala, abychom napsali o dalším aktuálním vývoji, tak nyní, tak činíme. Andrea je po plastických operacích na JIP Popáleninového centra a úspěšně se dle lékařů vše hojí. Má za sebou již více jak 40 narkóz a musíme konstatovat, že je velká bojovnice a málokterý z nás, by byl tak statečný.
Samozřejmě jsou chvíle, kdy je Andrejka velmi smutná, ale proto jste tu vy, kteří máte tu možnost  ji podpořit tím, že jí napíšete do tohoto blogu. Od Vánoc má notebook a tak je ráda za každou Vaši zprávu. Ještě jednou moc děkujeme a vše dobré Vám všem  přejeme.

11 komentářů:

  1. Krásný den,to jsem moc ráda že se vám Andrejko daří.Stále držím pěsti a bojujte dál!!!!Doufám, že se potkáme konečně!!!!každý den ať je sluníčkový.sestřička Barča

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Andrejko, moc na Vás myslím a děsně moc držím pěsti pro štěstí! :-) Přeju Vám, ať je tenhle rok pro Vás fakticky jedničkový! :-) Jste správnej bojovník a zkrátka vím, že to bude brzo všecko fajn. Posílám Vám hodně moc síly a veliký vyzubený úsměv :-) Srdečně, Vaše Lenka Palička, Radiožurnál

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Andrejko,
    dnes jsem náhodou narazila na "Tvůj blog", neměla jsem tušení o koho jde, ale při pohledu na fotku mně bylo jasno. Je to už dávno, co jsme se viděli (naposledy někdy v roce 1994-5, kdy jsem s Naďkou hlídávala Nikolku), ale i tak jsem se na Vás stále Naďky ptala. Moc Vám přeji, aby se vše v dobré obrátilo, musíte všichni bojovat a já vím, že bojovníci jste. Držte se, budu na vás myslet a i když to neumím, tak se i pomodlím. Zuzka z Kovalovic

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko, cau, diky moc za e-mail, a za prispevek, jsi super, pozdravuj Jirku a Marketku, ahoj, Nadya

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,
    shodou náhod jsem se dnes dostal na tento blok
    a zjistil,že se píše o milé paní s kterou jsem mohl prožít krátké období dvou let při práci na pořádání motoristických podniků.
    Je mi líto,že Vás potkalo takové neštěstí,přesto věřím ve světlou budoucnost.
    Držím palce Vám a všem šikovným zdravotníkům v Brněnské nemocnici.
    S pozdravem
    Zdeněk F.

    OdpovědětVymazat
  6. Bylo by fajn, kdyby taky někdy něco napsala Andrea, aby lidi, kteří jí tu přispívají věděli, že o to skutečně stojí. Nenašla jsem tu ani jednu její reakci, přestože tu možnost má... Smutné :-(
    Tak tedy přání pro Andreu: Andrejko, kvůli sobě, kvůli Nikolce, kvůli Adámkovi, kvůli všem těm lidem, kteří Vám tu vyjadřují svou podporu ZAČNĚTE UŽ KONEČNĚ BOJOVAT! Čeká Vás tvrdá práce, ať to všechno zvládnete, ztrácíte drahocenný čas!
    J.M.

    OdpovědětVymazat
  7. Andrejko, doufám, že si vzkaz přečteš. Myslím na Tebe a když jsem našla tento blog chci napsat, DRŽ SE! Petra S.
    PS: jsem opět v rehabilitaci, třeba budu nějak užitečná.

    OdpovědětVymazat
  8. Andrejko,
    připojuji se ke vzkazu od sestry Petry. Myslíme na Tebe a moc si přejeme, abys to všechno zvládla!!! Iveta

    OdpovědětVymazat
  9. Od začátku nemilé události držíme Andrejce palce, obdivujeme její statečnost. Dozvídáme se informace přes lidičky s ní v kontaktu.
    CHtěla jsem dnes přispět Andrejce na konto, ale nejsou zde aktuální zprávy, což je škoda.Znám více lidí kterým tato zkutečnost vadí.
    matka jedné z kamarádek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém byl v tom, že Andrea, i když je velmi komunikativní, nenašla sílu svěřovat se o svém trápení takto veřejně a i když četla všechny zprávy a vzkazy na blogu, nenašla odvahu na ně reagovat. Dnes se už situace normalizuje a i ona je schopna se podělit o své zážitky a také poděkovat za slova podpory a tak se zde snad brzy všichni dočkáte chvíle, kdy sama začne komunikovat. Všechno prostě chce svůj čas. Lenka

      Vymazat
  10. Pokud hledáte pozitivní úvěrové zkušenosti bych doporučil Le_Meridian financování. Je překvapivě snadné získat dluhovou pomoc. Budete s nimi zacházeno s úctou a profesionalitou, protože mi pomohli s úvěrem také ve výši 1,9% ROI. Email Contact..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat